вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Фотогалерея












Спортивне свято "Тато, мама і я - спортивна сім’я"
Свято "Козакуйте козаки!"
Свято до Дня Збройних сил України
Урок гімнастика 8 клас
Урок з волейболу 10 клас
Урок з баскетболу 5 клас
Свято 70-річчя спортивного колективу села Руська Поляна

середу, 18 жовтня 2017 р.

15 жовтня 2017 року до Дня Українського козацтва на стадіоні с. Р. Поляна відбувся відкритий Кубок Федерації футболу Черкаського району та Черкаської районної ДЮСШ «Мрія» з міні-футболу серед  юнаків 2006-2007 р.н.

Несприятливі погодні умови та слизьке покриття не завадили дітям продемонструвати свою майстерність. Кубок проводився за коловою системою, де набрані очки та забиті м’ячі визначали команди в турнірній таблиці.

Долю золотих медалей та кубку вирішувала гра між командами с. Р. Поляна та Білозірською академією футболу. Після забитого першого голу командою с. Білозір’я руськополянські футболісти не впали духом, а навпаки, за підтримки команди вболівальників, батьків та рідних, переломили хід зустрічі і впевнено довели гру до перемоги.

 За третє місце в матчі зійшлися команди с. Геронимівка та с. Сагунівка. Незважаючи на перевагу в першому таймі в один м’яч сагунівські футболісти не змогли втримати результат і бронзовими призерами стали геронимівські спортсмени.


Призери турніру були нагороджені медалями, а команда-переможець – кубком.


На Покрову в Руській Поляні, під патронатом сільського голови Гриценка Олега Григоровича, відбулася футбольна зустріч між козацькими командами «Дніпро-80» (Черкаси) та «Зоря» (Руська Поляна). Перемогли господарі. Всі учасники та гості спробували козацької каші яку приготував Ненада Василь Іванович, ветеран спорту. Кашею частував вчитель року району Холодницький Юрій Борисович.